Featured Post

Jedna od osnivačica NVO AUT predstaviće svoj projekat na Montenegro Film Festival-u, u sklopu Mini Pitch-a

Jedna od osnivačica naše organizacije   Asja Šašić   učestvuje na ovogodišnjem   Filmski Festival Herceg Novi - Montenegro Film Festival   u...

Tuesday, January 6, 2015

Balša Nemanjin, realizacija NVO AUT

Balša Nemanjin fiktivni junak NVO "AUT" - Alternativni centar za potrebe mladih koji se bavi socijalnim defektima u Crnoj Gori.

On je iz sela Zulufak nadomak Kuča, ne voli Ivanoviće i Jankoviće, jer ih masu ima. Ni Maraši mu nisu premili, Zećani mrzni.

Nije prinuđen da radi,a i nema posla valjanog za njega. Ne mođe ti on radit' za male pare, neka to rade oni sa Sjevera. 
Svaki dan pije kafu preko Morače, u centar isto pođe, mada sad mu nije loše ni u Siti kvart. 
Ne sviđa mu se novo pakovanje Marlbora, može neko pomislit' da puši jeftine cugare bog te ! 
Otac mu je kupio poslovni u Atlas Kapital, pa će otvorit' nešto. Neki biznis, nešto.
Uh, najjače mu je ovo ljeto bilo u Buuudvu. On i društvo ti izađu po gradu po Budvi i navataju Srbijanke,sve na njih skaču druže. A svaka predobro građena. Ima ih lijepih i u facu. A kad idu u Top Hil onda stvarno moraju vodit' baš ono ful ribe kralju.
Ima društvo i ne razdvajaju se od Osnovne. Žive blizu i svaki dan ti se čuju. I na vajber i preko poruka i na vac up i preko fejsa. 
Ne voli eldžibiti one ali ima par pedera koje poštuje. Rade kralju i ne ljube mi se po gradu.
Ima je neku vezu sa jednom iz Zagoriča ali nije htjela nešto da ga posluša, pa joj je dva vaspitna zavalio, a ona, debil, mu zvala policiju. Otac je to sredio, lagano, ali zamisli ti nju da mu zove policuju. Mala je nesoj, oblači se u Gintaš, pušti to. A i nije je poveo na Cecu, pa ne znam kome je krivlje bilo što je zvala policiju. Čuš.
Sad ti se cima oko Nove. Svi ga crnjače da ide u Pariz, a njemu je tamo predosadnooo druže. U Beograd ili na Zlatibor bi on.
Sve su žene kurve sem njegova majka.

Pogledajte Balšine mudrosti ovdje:



No comments:

Post a Comment